اسپرسو بار چیست و چند نوار برای اسپرسو خوب است؟


قهوه به عنوان یک نوشیدنی پرکاربرد و مفید با استفاده از تجهیزات و روش های مختلفی تهیه می شود. اسپرسو یکی از بهترین و ساده ترین راه ها برای لذت بردن از قهوه تهیه شده با دستگاه اسپرسوساز است. اسپرسو بر خلاف سایر روش های تهیه قهوه که فقط به آب داغ نیاز دارند، به دمای بالا + فشاری که توسط فشار بخار ایجاد می شود، نیاز دارد. در واقع، تنها تفاوت اسپرسو با سایر مدل های قهوه، فشار آن است. یکی از مهمترین مواردی که در انتخاب دستگاه اسپرسوساز باید به آن توجه کرد، فشار بخار دستگاه است. اکثر دستگاه های اسپرسوساز خانگی دارای فشار بخار 15 یا 20 بار هستند. در این مقاله تفاوت بین دستگاه های اسپرسوساز 15 بار و 20 بار مورد بحث قرار می گیرد.

تفاوت بین اسپرسوساز 15 بار و 20 بار

اسپرسو مهم ترین روش تهیه قهوه است که تهیه آن در منزل بسیار آسان است. اگر به دنبال دستگاه اسپرسوساز با عطر و طعم خوب و نتیجه نهایی خوب هستید، قبل از خرید دستگاه اسپرسوساز به فشار هوای آن توجه کنید.

هر چه فشار بیشتر باشد، موتور سریعتر بیرون می آید. اما یک شات اسپرسو خوب 15 تا 25 ثانیه طول می کشد و نتیجه بیرون رفتن از پنجره "طعم اولیه اسپرسو را از دست می دهد".

با این جزئیات  چه فشاری برای دستگاه اسپرسوساز مناسب است؟

پاسخ مهندسان و سازندگان تعمیر قهوه ساز بوش «9 بار» است. با این مقدار وزن و 15 تا 25 (یا 30) ثانیه استخراج، دستگاه اسپرسوساز نوشیدنی مورد نیاز شما را بیشتر می کند. بنابراین آیا ما باید اسپرسوسازهای 15 یا 20 باری را از انتخاب های خرید خود حذف کنیم؟ به هیچ وجه!!!


زیرا نام قهوه ساز 15-20 بار فقط تجاری است و به قصد قانع کردن خریدار درج شده است. از آنجایی که فشار نشانگر قدرت تجهیزات است، تمایل به افزایش میزان فشار بخار یک استراتژی ارتقای کسب و کار در بین شرکت های تولیدی است.

سناریوی دیگری که این برندها اتخاذ می کنند «بیان تفاوت بین دستگاه های اسپرسوساز صنعتی و دستگاه های اسپرسوساز خانگی» است. اعتقاد تجاری آنها این است که از آنجایی که دستگاه های اسپرسوساز خانگی ساختار کوچکتر و قدرت کمتری نسبت به دستگاه های اسپرسوساز صنعتی دارند، باید فشار بخار خود را افزایش دهند تا عملکردی مشابه دستگاه های صنعتی داشته باشند و اسپرسوسازی با همان طعمی که در دستگاه اسپرسوساز تولید می شود. . . کافه (به کمک دستگاه اسپرسوساز صنعتی). ) برای ارائه آماده شوید.

دستگاه های اسپرسوساز برای استفاده از فشار 9 بار طراحی شده اند. زیرا فشار بیش از 9 بار منجر به نتایج نامطلوب می شود و استراتژی تبلیغات خلاقانه شرکت ها بی اثر می ماند.

اکنون متوجه شدید که فشار بخار بالاتر به معنای استحکام بالاتر اسپرسوساز نیست و استفاده از فشار بخار برابر با فشار 9 باعث کیفیت بالاتری می شود. بنابراین، هنگام خرید یک اسپرسوساز، به دنبال پاسخ این سوال نباشید: اسپرسوساز 15 برابر بهتر است یا 20 برابر؟ و در عوض، به نکات مهمی که در تهیه اسپرسو باید در نظر بگیرید توجه کنید. ابتدا نحوه کار دستگاه اسپرسوساز و تفاوت آن با سایر ابزارهای قهوه ساز را در نظر بگیرید.

دستگاه اسپرسوساز چگونه از فشار استفاده می کند؟

نوشیدنی های قهوه از قهوه سازها تهیه می شود و روش سنتی تهیه این نوشیدنی ترکیب آب داغ با دانه های قهوه و عبور دادن آن از فیلتر است. در حالی که دستگاه اسپرسوساز با استفاده از فشار، آب را با سرعت بالا از طریق منافذ پودر قهوه جابجا می کند و در نتیجه دستگاه را فیلتر می کند.

عبور آب با فشار بالا تفاوت اصلی بین قهوه اسپرسو و سایر قهوه ها است. هنگامی که آب داغ با فشار زیاد به قهوه وارد می شود، کف (فوم) غلیظ و طلایی رنگ از قهوه خارج می شود که فقط در هنگام تهیه قهوه با دستگاه اسپرسوساز مشاهده می کنید.

کرم آخرین لایه ای است که از نازل پرتافیلتر برداشته شده و ماندگاری در فنجان محدود است. اما اگر مراحل تهیه اسپرسو را به صورت اولیه طی کنید، حداکثر 2 دقیقه در آخرین لایه فنجان خواهید دید.

مشخص است که کرما کمتر از یک دقیقه در فنجان دوام می آورد که نشان دهنده سطح پایین کیفیت اسپرسوی شماست. بازم میگم فشار بخار اسپرسو ساز رو باز نکنید تا این مشکل حل بشه.

قوام خامه باید بیشتر از لایه زیر آن (اسپرسوی سیاه) باشد، بنابراین سطح آن باید صاف و بدون حباب باشد. مقدار خامه در مقایسه با اسپرسو 0.1 است.

آزمایشات ما ثابت کرده است که استفاده از قهوه عربیکا کرم مناسب تری تولید می کند. روبوستا ممکن است خامه بیشتری داشته باشد، اما لطافت قهوه عربیکا مطلوب ترین است.

فشار بخار 15 یا 20 بار را فراموش کنید!

نکته کلیدی برای تهیه یک شات قوی و خوشمزه اسپرسوی خانگی توجه به زمان استخراج است. دستگاه کار خود را به خوبی انجام می دهد و با فشار خوبی کار می کند. فرقی نمی کند 9، 15 یا 20 بار دستگاه اسپرسوساز خریده باشید. دستگاه بیشتر از حد مجاز پودر قهوه بریزد

نکته مهم بعدی در تعمیر بوش ، استفاده صحیح از قهوه اسپرسو است. اگر خودتان قهوه را آسیاب می کنید، از مقدار و سطح آسیاب مناسب استفاده کنید. سنگ زنی بیش از حد درشت یا ریز منجر به کیفیت استخراج ضعیف می شود. (اگرچه می توانید استدلال کنید که انتخاب یک دستگاه اسپرسوساز 15 یا 20 باری دلیل این است که نوشیدنی های شما طعم خوبی ندارند.)


قهوه های مختلف طعم های متفاوتی دارند. عربیکا کمی اسیدی است، در حالی که روبوستا حاوی کافئین بیشتری است. پکیج های تهیه شده از ترکیب عربیکا و روبوستا مناسب ترین گزینه هستند. می توانید از تفاوت بین عربیکا و روبوستا به عنوان راهنمای خرید قهوه اسپرسو استفاده کنید.

تفاوت اسپرسو یک نفره و دوبل را ببینید:

اسپرسو یکبار: 1 شات اسپرسو (معادل 7 گرم قهوه) + 30 میلی لیتر آب

اسپرسو دوبل: 2 شات اسپرسو (معادل 14 گرم قهوه) + 60 میلی لیتر آب

آشنایی با خانواده اسپرسو خالی از لذت نیست! اسپرسو به دلیل قابلیت ترکیب شدن با مواد افزودنی مختلف مانند شیر و شکلات، اساس بسیاری از نوشیدنی ها است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد